World Chocolate Day

Let’s celebrate together

Grijp je lepels en laat je smaakpapillen zich voorbereiden op een ervaring die je zintuigen zal doen ontvlammen! Vandaag vieren we met trots Wereld Chocolade Dag, en we hebben een traktatie die je hart sneller zal laten kloppen en je geest zal doen duizelen: de enige echte “Brownie Obsession”!

Reserveren Rotterdam Reserveren Utrecht

Stel je voor: een smeuïge, rijke brownie, tot in de perfectie gebakken, met een hemelse textuur die smelt op je tong. Bij de eerste hap proef je de intense aroma’s van hoogwaardige chocolade die al je zintuigen omhullen. Het is alsof je een stukje paradijs in je mond hebt!

Maar dat is niet alles, lieve fijnproevers. De Brownie Obsession is geen gewone brownie – het is een kunstwerk dat je verbeelding zal prikkelen en je hart zal veroveren. Strooiend met gekonfijte amandelen, vanille-ijs en karamelsaus, is elke hap een feest van smaak en textuur. Het is een obsessie waar je geen genoeg van kunt krijgen!

Of je nu een doorgewinterde chocoladeliefhebber bent of gewoon een beginner in de wereld van zoetigheid, de Brownie Obsession is voor iedereen. Het is het perfecte dessert om te delen met vrienden en familie of gewoon om jezelf te verwennen met een moment van pure vreugde. Het is de belichaming van geluk, verpakt in een verrukkelijke traktatie.

Dit is de ultieme viering van chocolade, en je wilt deze onvergetelijke ervaring niet missen!

Happy World Chocolate Day!

Reserveren Rotterdam Reserveren Utrecht

De deal

  • Vrijdag 7 juli 
    Brownie Obsession voor €4,48
    50% korting

Brownie obsession TGI Fridays dessert

Wereld Chocolade Dag is een jaarlijks evenement dat wereldwijd op 7 juli wordt gevierd. Het is een dag waarop mensen over de hele wereld samenkomen om de heerlijkheid en veelzijdigheid van chocolade te vieren. Chocolade is een geliefde lekkernij die al eeuwenlang genoten wordt en verschillende culturen en landen met elkaar verbindt.

Op Wereld Chocolade Dag vieren mensen chocolade in al zijn vormen – van pure chocolade tot melkchocolade en witte chocolade. Het is een dag waarop chocoladeliefhebbers hun favoriete chocoladerepen, truffels, brownies, chocolademelk en andere chocoladegerechten kunnen delen en van kunnen genieten. Het is ook een gelegenheid om de geschiedenis, productie en het vakmanschap achter chocolade te waarderen.

Veel chocolademerken, patisserieën en winkels vieren Wereld Chocolade Dag met speciale aanbiedingen, evenementen en promoties. Er worden proeverijen, chocoladeworkshops en chocoladeproductiedemonstraties georganiseerd om mensen kennis te laten maken met verschillende soorten chocolade en de kunst van het bereiden ervan. Het is een dag waarop chocoladeliefhebbers hun passie kunnen delen en nieuwe smaken en creaties kunnen ontdekken.

Wereld Chocolade Dag is niet alleen een viering van de smaak en zoetheid van chocolade, maar ook een erkenning van de invloed en het belang ervan in onze samenleving. Het is een dag om te genieten, te delen en te waarderen hoe chocolade ons leven zoeter maakt. Dus, op 7 juli, kom samen met vrienden en familie om Wereld Chocolade Dag te vieren en jezelf onder te dompelen in de heerlijke wereld van chocolade!