Romantic shared dinner

Of het nou om een eerste date, een blind date of het langverwachte afspraakje met je beste vriend of vriendin gaat. Dinsdag 14 februari vieren we de liefde! En het mooie is dat jullie alle tijd voor elkaar hebben. Want wij hebben het valentijnsmenu al helemaal samengesteld!

Wil je met Valentijnsdag eten bij TGI Fridays? Maak dan via onderstaande knoppen je reservering voor Utrecht of Rotterdam!

See you at Fridays!

Reserveren Utrecht Reserveren Rotterdam

Ben je ook in voor een ‘Love Cocktail’? Onze bartenders hebben speciaal voor deze dag een samengesteld.

Valentijnscocktail

Romantisch valentijnsdiner

Voor €27,50 per persoon krijg je een zeer uitgebreid driegangendiner geserveerd. Hebben jullie genoeg aan twee gangen dan is dit ook mogelijk voor €20,00 per persoon. De verschillende gangen bestaan uit:

PLATEAU STARTERS
Mozzarella sticks, fresh mex nachos, Fridays signature glaze chicken strips

PLATEAU MAIN
Gegrilde biefstuk, gegrilde kipfilet, gamba’s met frites en maiskolf

PLATEAU DESSERT
Cheesecake, brownie en vanille ijs met slagroom

valentijn uit eten Utrecht

Het valentijnsdiner is een diner dat traditioneel wordt gedeeld tussen romantische partners op Valentijnsdag. Het diner wordt vaak in een restaurant gehouden, maar kan ook een huisgemaakte maaltijd zijn die thuis wordt gedeeld. Het is een tijd voor koppels om hun liefde voor elkaar te vieren. Sommige restaurants bieden speciale Valentijnsmenu’s aan zoals ook TGI Fridays. Het idee is om een speciale sfeer of de perfecte ambiance te creëren die koppels dichter bij elkaar brengt, om van de gelegenheid te genieten. Het is een manier om hun liefde en waardering voor elkaar te uiten.