Uit eten in Utrecht? Bij TGI Fridays hebben wij authentieke Amerikaanse burgers, steaks, ribs en cocktails. Lunchen of dineren in een setting waarvan je meteen dat relaxte weekendgevoel krijgt. De bar staat bij ons centraal. Want bij ons is het altijd vrijdag.

Je vindt ons centraal gelegen in Utrecht bij het treinstation (Stationsplein). Ook als je niet in de Domstad woont, kun je ons eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Uiteraard is er ook genoeg parkeergelegenheid rondom het station in de vorm van parkeergarages.

Reserveer nu

Amerikaans uit eten in Utrecht

In ons Amerikaanse restaurant kun je lunchen, dineren of heerlijk borrelen. De sfeer straalt ook echt ‘stars and stripes’ uit. Maar naast typisch Amerikaanse burgers, wings en ribs serveren we ook heerlijke salades, soepen en pasta’s.

uit eten utrecht Amerikaans restaurant

 

 

Lunch vanaf 12:00 uur

We zijn elke dag (ook zondags) geopend vanaf 12:00 uur. Vanaf dan mag je lekker bij ons aanschuiven. Breek je dag door midden met een uitgebreide en heerlijke lunch in Utrecht.

Bekijk hier de lunchkaart

Diner Utrecht

Onze voorgerechten zijn ideaal om te delen. Bijvoorbeeld drie mini hamburgers, zodat je van elkaars voorgerechten kunt proeven. Tip: probeer ook onze bekendste gerechten met de heerlijke Jack Daniel’s Glaze.

Bekijk hier de dinerkaart

uit eten Utrecht kinderen Amerikaans restaurant

Uit eten met de kinderen in Utrecht

Ga je met je kinderen uit eten in Utrecht? Voor hen hebben we een extra speciaal kindermenu opgezet. Hierop onder andere een ribs menu en een feestelijke shake.

Bekijk hier het kindermenu

Arrangementen

Hebben jullie een verjaardag of een vrijgezellenfeest in Utrecht te vieren? Ook dan hebben wij de juiste oplossing! Tijdens de lunch of een uitgebreid diner kleden wij dit extra feestelijk aan en wort er bij een verjaardag zelfs voor je gezongen aan tafel! Geef bij je reservering aan dat het om een verjaardag of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest gaat. Speciale wensen? Bel gerust even om te overleggen!

See you at Fridays!

Reserveer nu