Sport en eten hebben veel gemeen. Eten is gezelliger als je dat samen doet, net als sport kijken. Nog mooier wordt het als je sport kijkt met je vrienden en daarbij ook nog een lekker eten geserveerd krijg! Uiteraard in combinatie met een passend drankje.

In onze sportsbar in Utrecht en Rotterdam combineren we sport, lekker eten en gezelschap dan ook met elkaar. Bij ons blijf je altijd op de hoogte van de Formule 1 wedstrijden, de eredivisie en American sports. Uiteraard kleurt de bar Oranje tijdens de Europese- en wereldkampioenschappen voetbal of de Olympische Spelen.

Reserveer nu

Sportsbar Utrecht TGI Fridays Utrecht, sport kijken op groot scherm

Beleef de sport samen in onze sportsbar

Onze sportsbar is echt een plek om samen te komen. Om met je vrienden uit te zijn of om met je vrienden te genieten van een goede pot voetbal, een spannende tennismatch of welke sport dan ook. In onze bar hebben we daarvoor enkele grote schermen hangen, zodat je het sportevenement nog dichterbij en realistischer beleeft.

Qua eten ontbreekt het je ook aan niets. Want ook dat is ideaal om te delen. Denk aan onze bekende Signature Fridays Sesame Chicken Strips en vergeet ook onze uitgebreide keuze aan drankjes niet. Van diverse witte wijnen tot binnen- en buitenlandse bieren en heerlijke cocktails. Wat de uitslag van de wedstrijd ook is, je avond is compleet.

Reserveren Utrecht Reserveren Rotterdam

 

Eten, drinken, juichen

Onze menukaart biedt meer, veel meer! Bekijk hier de menukaart. Geven we je ondertussen nog wel een paar tips wat perfect past bij het kijken van sport met je vrienden.

 • Fridays™ Signature Sesame Chicken Strips € 10,75
  Strips van kipfilet, gelakt met Jack Daniels Tennessee glaze, bestrooid met sesam en peper.
 • Fridays™ Three for All € 19,75
  Drie mini-hamburgers met rundvlees en chorizo, Pork Belly Nachos en wings gelakt met Jack Daniels® Tennessee glaze.
 • Fresh Mex Nachos €10,25
  Tortillachips, geitenkaas, guacamole, Godzilla-saus en southwestgekruide groenten.
 • Cheese Quesadillas €7,50
  Tortilla gevuld met gekarameliseerde ui, bacon en gesmolten kaas. Geserveerd met quacamole, zure room en salsa.

 

Elke dag welkom

Het mooie is dat we elke dag open zijn. Reserveren is niet verplicht, maar er is dan wel een kans dat er geen plek meer is. Voor grotere groepen is het sowieso verstandig vooraf te reserveren, zodat we speciaal voor jullie een tafel kunnen vrijhouden.

Check hier onze deals

Je vindt ons letterlijk op steenworp afstand van Utrecht Centraal op het stationsplein of in de Markthal van Rotterdam. Kan niet missen. Tot dan!

Reserveren Utrecht Reserveren Rotterdam