Sport en eten hebben veel gemeen. Eten is gezelliger als je dat samen doet, net als sport kijken. Nog mooier wordt het als je sport kijkt met je vrienden en daarbij ook nog een lekker eten geserveerd krijg! Uiteraard in combinatie met een passend drankje.

In onze sportsbar in Utrecht combineren we sport, lekker eten en gezelschap dan ook met elkaar. Bij ons blijf je altijd op de hoogte via de Formule 1 wedstrijden. En uiteraard kleurt de bar Oranje tijdens een Europese- en wereldkampioenschappen voetbal.

Reserveer nu

Sportsbar Utrecht TGI Fridays Utrecht, sport kijken op groot scherm

Beleef de sport samen in onze Utrechtse sportsbar

Onze sportsbar is echt een plek om samen te komen. Om met je vrienden uit te zijn of om met je vrienden te genieten van een goede pot voetbal, een spannende tennismatch of welke sport dan ook. In onze bar hebben we daarvoor enkele grote schermen hangen, zodat je het sportevenement nog dichterbij en realistischer beleeft.

Qua eten ontbreekt het je ook aan niets. Want ook dat is ideaal om te delen. Denk aan onze bekende Fridays Chicken Strips met Jack Daniels Glaze. En vergeet ook onze uitgebreide keuze aan drankjes niet. Van diverse witte wijnen tot binnen- en buitenlandse bieren en heerlijke cocktails. Wat de uitslag van de wedstrijd ook is, je avond is compleet.

Reserveer nu

 

Eten, drinken, juichen

Onze menukaart biedt meer, veel meer! Bekijk hier de menukaart. Geven we je ondertussen nog wel een paar tips wat perfect past bij het kijken van sport met je vrienden.

 • Fridays™ Sesame Chicken Strips € 9,25
  Strips van kipfilet, gelakt met Jack Daniels Tennessee glaze, bestrooid met sesam en peper.
 • Fridays™ Three for All € 19,25
  Drie mini-hamburgers met rundvlees en chorizo, Pork Belly Nachos en wings gelakt met Jack Daniels® Tennessee glaze.
 • Fresh Mex Nachos €8,50
  Tortillachips, geitenkaas, guacamole, Godzilla-saus en southwestgekruide groenten.
 • Bucket of Bones €20,50
  Langzaam gekookte varkensribbetjes en kippenvleugels met FridaysTM Signature Glaze, geroosterde sesamzaadjes en een rode pepermix om het iets pittiger te maken. Perfect om te delen!

 

Elke dag welkom in Utrecht

Het mooie is dat we elke dag open zijn vanaf 12:00 uur. Reserveren is verplicht. Dit kan ook aan de deur. Voor grotere groepen is het wel handig vooraf te reserveren, zodat we speciaal voor jullie een tafel kunnen vrijhouden.

Check hier onze deals

Je vindt ons letterlijk op steenworp afstand van Utrecht Centraal op het stationsplein. Kan niet missen. Tot dan!

Reserveer nu