Een stukje Amerika in Rotterdam

Rotterdam is de tweede vestiging van TGI Fridays in Nederland. Utrecht was in april 2018 de eerste. Met de authentieke Amerikaanse gerechten en fijne bar hebben we van TGI Fridays een heerlijke plek gemaakt om met je vrienden samen te komen. Breng dus je vrijdagavonden door zoals ze bedoeld zijn. Bij ons is het elke dag vrijdag.

Het restaurant in Rotterdam is gelegen in de Markthal. Hier vind je ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken en nu dus ook een vestiging van TGI Fridays.

Naast onze lunch- en dinerkaart zijn er regelmatig events en acties met speciale gerechten. Zo vieren wij elk jaar zeer uitgebreid Halloween en Kerst waarbij het hele restaurant omgetoverd wordt in bijpassende sfeer. Kijken we midden in de nacht met een groot aantal liefhebbers naar de Super Bowl en is er op de vele schermen constant live sport te zien.

Onze bar staat centraal in het restaurant. Cocktails worden vers en volgens traditioneel recept bereid. Daarnaast beschikt deze locatie over een prachtig terras.

Reserveren

TGI Fridays Rotterdam Markthal

TGI Fridays Rotterdam Markthal

Ons restaurant