Taco’s with the right Corona

Op 4 oktober vieren we National Taco Day, een bekende Amerikaanse feestdag. Er is natuurlijk geen betere plek om deze dag te vieren dan bij TGI Fridays! Om deze speciale gelegenheid nog leuker te maken, hebben we een geweldige deal voor alle taco-liefhebbers. Bij aankoop van een portie Pulled Chicken Taco’s, krijg je namelijk een gratis flesje Corona.

Reserveren Rotterdam Reserveren Utrecht

 

De Perfecte Combinatie

Niets gaat beter samen met taco’s dan een ijskoud flesje Corona. De verfrissende citrusachtige smaak van Corona past perfect bij de pittige en hartige smaken van onze Pulled Chicken Taco’s. Het is de ultieme combinatie om National Taco Day te vieren.

 

Wanneer en Waar?

Maak een reservering of kom op woensdag 4 oktober spontaan langs bij TGI Fridays Utrecht of Rotterdam om te genieten van deze geweldige deal.

Mis deze kans niet!

Deze deal is slechts één dag geldig, dus zorg ervoor dat je erbij bent en geniet van de smaken van TGI Fridays op National Taco Day!

 

Reserveren Rotterdam Reserveren Utrecht

De deal

  • Woensdag 4 oktober 
    Gratis flesje Corona bij portie Pulled Chicken Taco’s.

vrouw neemt hap Pulled Chicken Taco Bij TGI Fridays

Pulled Chicken Taco met flesje Corona

National Taco Day deal TGI Fridays Nederland

National Taco Day, op 4 oktober, is een jaarlijkse viering die diepgeworteld is in de Verenigde Staten. Het is een dag waarop Amerikanen hun liefde voor taco’s vieren, een gerecht dat zijn oorsprong heeft in de Mexicaanse keuken. Deze viering is meer dan alleen maar lekker eten; het is een uiting van de rijke culturele diversiteit van het land.

Tacos zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest geliefde gerechten in Amerika. Hun veelzijdigheid heeft de harten van mensen veroverd, of ze nu gevuld zijn met sappige vleesstukjes, knapperige groenten of romige avocado-mayo. Het is de smaak en de geur van taco’s die mensen steeds weer naar dit heerlijke gerecht trekken.

De populariteit van tacos heeft diep gewortelde culturele banden in de Verenigde Staten. De Mexicaanse cultuur heeft een belangrijke invloed gehad op het land, en tacos zijn een smakelijk voorbeeld van deze culturele uitwisseling. Het vieren van National Taco Day is een manier om deze invloed te eren en te omarmen.

Amerikanen houden van feestvieren en het vieren van speciale dagen en gelegenheden, en National Taco Day is geen uitzondering. Het is een dag waarop mensen samenkomen met vrienden en familie om te genieten van heerlijk eten. Of het nu in een restaurant, bij een foodtruck of gewoon thuis is, taco’s brengen mensen samen.

Kortom, National Taco Day in de Verenigde Staten is een viering van lekker eten, culturele diversiteit en de gemeenschapsgeest. Het is een dag waarop de veelzijdigheid van de taco wordt gewaardeerd en waarop mensen samenkomen om te genieten van de smaken die dit gerecht te bieden heeft. Het weerspiegelt de Amerikaanse liefde voor eten en culinaire diversiteit op een smakelijke manier.