National Mac And Cheese Day

The king of comfort food

Maak je klaar om je smaakpapillen te laten dansen en je hart te vullen met heerlijke kaasachtige goedheid, want National Mac and Cheese Day is in aantocht!

Op 14 juli vieren we de ultieme comfortfood-traktatie, de onweerstaanbare combinatie van zachte, romige macaroni en een verrukkelijke kaassaus die je ziel doet jubelen van vreugde. Het is de dag waarop we hulde brengen aan de machtige mac and cheese – een gerecht dat ons altijd in een gelukzalige kaasroes brengt.

Hoe we dit vieren? Door een gratis portie Mac And Cheese te serveren bij een main.

Reserveren Rotterdam Reserveren Utrecht

De deal

  • Vrijdag 14 juli 
    Gratis Mac and Cheese bij elke main.

Mac and Cheese TGI Fridays

Nationale Mac and Cheese Day is een feestdag die wordt gevierd ter ere van het heerlijke gerecht “macaroni and cheese” ofwel macaroni met kaas. Het wordt gevierd op 14 juli in de Verenigde Staten.

Op deze dag wordt de veelzijdigheid en smaak van macaroni en kaas gevierd. Het gerecht bestaat meestal uit gekookte macaroni pasta vermengd met een romige kaassaus en vervolgens gebakken tot een heerlijk goudbruin korstje. Het is een klassiek comfortfood dat geliefd is bij mensen van alle leeftijden.

Tijdens Nationale Mac and Cheese Day worden er vaak speciale evenementen, wedstrijden en proeverijen georganiseerd waarbij verschillende variaties van macaroni en kaas kunnen worden geproefd. Restaurants en voedselbedrijven bieden vaak speciale kortingen of promoties aan op macaroni en kaasgerechten. Het is ook een dag waarop mensen worden aangemoedigd om zelf macaroni en kaas te maken en hun favoriete recepten te delen.

Kortom, Nationale Mac and Cheese Day is een gelegenheid om te genieten van dit smakelijke gerecht en de liefde voor macaroni en kaas te vieren.