Zin om lekker te lunchen in Utrecht of te lunchen in Rotterdam? Loop dan naar binnen bij TGI Fridays of maak je reservering. Je vindt ons in Utrecht op het Stationsplein van Hoog Catharijne, op letterlijk steenworp afstand van Utrecht Centraal, tegenover The Mall. In Rotterdam zitten wij in de Markthal. Tot 16:00 uur serveren we hier elke dag (ja, echt élke dag) de heerlijkste gerechten: van appetizers  tot salades en de Fridays classics. Bij ons heerst elke dag dat relaxte weekend gevoel. Want bij ons is het altijd vrijdag.

Reserveren Utrecht Reserveren Rotterdam

 

Menukaart

Het is misschien lastig kiezen tussen al dat lekkers als je wilt lunchen bij TGI Fridays. Kom dus gerust nog een keer langs, zodat je je elke keer opnieuw kan laten verrassen. Bekijk hier de hele menukaart. Wil je niet kiezen en genieten van verschillende TGI specialiteiten, kies dan voor de 2 of 3 gangen proeverij.

Over TGI Fridays

TGI Fridays is begonnen in New York, in de mid jaren 60. Een gezellig bar & grill restaurant, wat we nog steeds zijn. Amerikaanse burgers, lekkere cocktails en dat gecombineerd met je vrienden. Een plek waar het elke dag vrijdag is. We kunnen het je uitleggen, maar we nodigen je graag uit om het zelf te ervaren. Naast lunchen kun je ook bij ons dineren en borrelen.

Reserveren Utrecht Reserveren Rotterdam