Zin om snel of een keer uitgebreid te lunchen in Rotterdam? Loop dan naar binnen bij TGI Fridays. Je vindt ons in de Markthal op letterlijk steenworp afstand van Station Blaak. Wij hanteren geen speciale lunchkaart, je kan gewoon de hele dag genieten van al het lekkers dat TGI Fridays te bieden heeft. Zo lunch je bijvoorbeeld met lekkere spareribs, een burger of een maaltijdsalade. Er is veel keuze!

Bij ons heerst elke dag dat relaxte weekend gevoel. Want bij ons is het altijd vrijdag.

Nu reserveren

Menu lunchen Rotterdam

Het is misschien lastig kiezen, tussen al dat lekkers als je wil lunchen in Rotterdam. Kom dus gerust vaker langs, zodat je je elke keer opnieuw kan laten verrassen. Bekijk hier de hele kaart. Wij hanteren tijdens de lunch de standaard menukaart. Je kan dus overal uit kiezen. Populaire gerechten tijdens de lunch in Rotterdam zijn:

  • Ribs met Whiskey Glaze
  • Alle Burgers
  • Bacon & Cheese Quesadilla’s
  • Chicken Finger BLT Sandwich
  • Smoothies

 

Over TGI Fridays Nederland

TGI Fridays is begonnen in New York, in de mid jaren 60. Een gezellig bar & grill restaurant, wat we nog steeds zijn. Amerikaanse burgers, lekkere cocktails en dat gecombineerd met je vrienden. Een plek waar het elke dag vrijdag is. We kunnen het je uitleggen, maar we nodigen je graag uit om het zelf te ervaren. Naast lunchen kun je ook bij ons dineren en borrelen. Bekijk ons complete menu. Lunchen in Utrecht is ook mogelijk, hier zitten wij met een vestiging op station Hoog Catharijne.

Nu reserveren