Het begint allemaal in hartje New York, middenin de jaren zestig. Op de hoek van 63rd Street en Frist Avenue opent een hippe cocktailbar zijn deuren. De eerste in zijn soort. New York staat op zijn kop. En Utrecht nu ook, want inmiddels heeft TGI Fridays Nederland bereikt en is het veel meer dan alleen een cocktailbar. Dus ben jij op zoek naar een diner, cocktail of lunch? Utrecht is waar je moet zijn!

Reserveer nu

Gezellige lunch Utrecht

Lunch Utrecht centrum

Zodra je Utrecht Centraal uitloopt, kun je er niet meer onderuit: TGI Fridays is here! Overheerlijke cocktails met verse ingrediënten, crazy extreme milkshakes met donuts en cupcakes, heerlijke nacho’s of traditionele chickenwings met een touch of Jack Daniels. Dat is toch alles wat je wilt?

Authentiek Amerikaans eten

Net als toen in 1965 werken we nu nog steeds met zoveel mogelijk verse en smaakvolle ingrediënten. Daarmee maken we de lekkerste gerechten en allerbeste garneringen voor onze cocktails. Goed, voor cocktails is het tijdens de lunch misschien nog wat te vroeg. Maar geen zorgen, dat is bij lange na niet het enige dat we jou te bieden hebben. Een mocktail (alcoholvrije cocktail) is prima te combineren met een lunch in Utrecht.

lunch Utrecht centraal

Lunch tips

Ons menu is vernieuwend. Omdat we jou continu nieuwe gerechten en smaken willen laten proeven, wisselen we vaak van aanbod. Check ons menu maar eens, om te zien wat er voor jou tussen zit. Wat dacht je van een Loaded Buffalo Chicken Sandwich met friet? Of Pork Belly Nachos met een S’mores Pie toe? Wij brengen de echte Amerikaanse smaak naar Nederland! Lunch in Utrecht dus echt in Amerikaanse stijl!

Allergieën en allergenen

Het kan natuurlijk maar zo zijn dat je dood gaat van gluten, absoluut geen vlees wil eten of ver weg blijft van soja. Geen probleem! Ook dan kun je heerlijk lunchen in Utrecht. Op onze Allergenen Menu zie je precies wat wij in welk gerecht verwerken. Zo kun je vast kijken welk gerecht voor jou wel geschikt is.

TGI Fridays Reserve A Table American Restaurants Near You – local restaurant finder - TGI Fridays Restaurants

Iets te vieren?

Klinkt goed, toch? Zo’n fijne Amerikaanse lunch? Dat vinden wij nou ook. Soms moet je jezelf immers trakteren. Zeker als je jarig bent. Daarom willen wij jou op je verjaardag nog eens een extra verrassing aanbieden. Neem even een bewijs mee van dat je jarig bent als je bij ons op bezoek komt, dan zorgen wij ervoor dat je verjaardag nog een stukje leuker wordt.

Op bezoek in Utrecht…

Dan kan een bezoekje aan TGI Fridays niet ontbreken. Wij zijn tot nu toe namelijk het enige TGI restaurant in Nederland. Om iedereen te kunnen laten genieten van ons concept, zijn we elke dag geopend vanaf 12.00 uur ‘s ochtends. Een lunch in Utrecht kan dan tot 16.00 uur in de middag.

Zien we jou binnenkort? Reserveer direct, zodat je zeker bent van een plekje!