Van maandag 25 oktober tot en met zondag 7 november 2021 is het hele restaurant van TGI Fridays Utrecht omgetoverd in Halloween sfeer. Kom genieten van gruwelijk lekkere cocktails en griezelig verfijnde burgers!

 

Etentje Halloween diner Utrecht TGI FridaysSelfie wall en meer

Een leuke foto maken als herinnering aan je bezoek tijdens Halloween? Voor onze insta wall maak jij de perfecte scary selfie met je collega’s, familie of vrienden! Verder vind je in het restaurant diverse enge poppen, wordt je opgeschrikt door verrassende effecten en zijn overal spinnenwebben, spinnen, pompoenen en spannende elementen te vinden. Als klap op de vuurpijl wordt je bediend door ons compleet verklede TGI Fridays Utrecht team! Durf jij nog wel iets te bestellen?

Nu Reserveren

 

Halloween diner

Tijdens de Halloween weken serveren wij speciale gerechten naast ons vaste menu. Kom je verkleed, dan hebben wij een leuke extra verrassing voor jou! Een Halloween diner bij TGI Fridays Utrecht zal je nog lang blijven herinneren!

 

Etentje Halloween Utrecht

Wil jij uit eten tijdens Halloween, de griezeligste periode van het jaar? TGI Fridays Utrecht is uniek met een restaurant dat compleet is ingericht op het leukste Amerikaanse verkleedfeest van het jaar. Niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen is dit een Halloween etentje om niet snel te vergeten. Durf jij langs alle enge obstakels of op de foto met een skelet?

Nu Reserveren