Van maandag 24 oktober tot en met zondag 6 november 2022 is het hele restaurant van TGI Fridays Utrecht en Rotterdam omgetoverd in Halloween sfeer. Kom genieten van gruwelijk lekkere cocktails en griezelig verfijnde burgers tijdens een Halloween diner!

Reserveren Utrecht Reserveren Rotterdam

 

Etentje Halloween diner Utrecht TGI FridaysSelfie wall en meer

Een leuke foto maken als herinnering aan je bezoek tijdens Halloween? Voor onze instawall maak jij de perfecte scary selfie met je collega’s, familie of vrienden! Verder vind je in het restaurant diverse enge poppen, word je opgeschrikt door verrassende effecten en zijn overal spinnenwebben, spinnen, pompoenen en spannende elementen te vinden. Als klap op de vuurpijl word je bediend door ons compleet verklede TGI Fridays team! Durf jij nog wel iets te bestellen?

 

Halloween diner, kom verkleed!

Tijdens de Halloween weken serveren wij speciale gerechten naast ons vaste menu. Kom je verkleed, dan krijg je zelfs een portie Fridays Signature Chicken Strips of Mozzarella Sticks van ons cadeau. Daarnaast verhoogt het de sfeer in het restaurant natuurlijk, super leuk! Een Halloween diner bij TGI Fridays zal je nog lang bij blijven!

 

Etentje Halloween Utrecht of Rotterdam

Wil jij uit eten tijdens Halloween, de griezeligste periode van het jaar? TGI Fridays is uniek met een restaurant dat compleet is ingericht op het leukste Amerikaanse verkleedfeest van het jaar. Niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen is dit een Halloween etentje om niet snel te vergeten. Durf jij langs alle enge obstakels of op de foto met een skelet?

Reserveren Utrecht Reserveren Rotterdam

Trick or treat Markthal Rotterdam

Misschien wel het meest bekend vanuit het Halloweenfeest is trick or treat. Kinderen gaan dan verkleed langs de deuren en krijgen een snoepje. In de Markthal van Rotterdam kan je bij diverse restaurants en bedrijven langs voor de Trick or Treat route. Uiteraard is TGI Fridays ook van de partij. Hoe leuk is dat?

Meer informatie