Op vrijdag de 13e van oktober tot en met zondag 5 november 2023 toveren wij het hele restaurant van TGI Fridays Utrecht en Rotterdam om in Halloween sfeer. Kom genieten van gruwelijk lekkere cocktails en griezelig verfijnde burgers tijdens een Halloween diner in ons halloween restaurant!

Reserveren Utrecht Reserveren Rotterdam

Halloween diner in restaurant

Halloween is een van de grootste events in Amerika. Bij TGI Fridays vieren wij dit dan ook zeer uitgebreid! Dit jaar hebben wij weer nieuwe cocktails bedacht, een bebloede burger ontworpen en een geweldig dessert voor de kids ontwikkeld.

Selfie wall en meer

Een leuke foto maken als herinnering aan je bezoek tijdens Halloween? Voor onze instawall maak jij de perfecte scary selfie met je collega’s, familie of vrienden! Verder vind je in het Halloween restaurant diverse enge poppen, word je opgeschrikt door verrassende effecten en zijn overal spinnenwebben, spinnen, pompoenen, skeletten en spannende elementen te vinden. Als klap op de vuurpijl word je op 31 oktober ook nog eens bediend door ons compleet verklede TGI Fridays team! Durf jij nog binnen te komen en iets te bestellen?

Etentje Halloween diner halloweenrestaurant Utrecht of Rotterdam

Etentje Halloween Utrecht of Rotterdam

Wil jij uit eten tijdens Halloween, de griezeligste periode van het jaar? TGI Fridays is uniek met een restaurant dat compleet is ingericht op het leukste Amerikaanse verkleedfeest van het jaar. Niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen is dit een Halloween etentje om niet snel te vergeten. Durf jij langs alle enge obstakels of op de foto met een skelet?

Reserveren Utrecht Reserveren Rotterdam

@tgifridaysnl In #Rotterdam genieten de eerste gasten al van ons Halloween restaurant. 🎃 #Halloween #TGIFridaysNL #TGIFridaysRotterdam ♬ origineel geluid - TGI Fridays Nederland
@tgifridaysnl In Utrecht kregen wij bezoek van Manon die deze toffe reel maakte! #halloween #TGIFridaysNL #Utrecht #hotspotUtrecht ##030 ♬ origineel geluid - TGI Fridays Nederland

Halloween, oorspronkelijk geïnspireerd door het Keltische festival Samhain en later beïnvloed door het christendom, is in de Verenigde Staten uitgegroeid tot een populaire feestdag. Amerikanen vieren het met verkleedpartijen, trick-or-treating, enge decoraties en feesten. Het is een gelegenheid voor plezier en gemeenschap, waar mensen zich verkleden als monsters, superhelden of andere personages, snoep delen en genieten van griezelige entertainment. Halloween heeft zijn wortels in oude tradities, maar is nu vooral een viering van creativiteit en samenzijn voor Amerikanen. De laatste jaren is het ook steeds populairder geworden in andere landen. Zo ook in Nederland, waar in diverse restaurants en andere horecagelegenheden aandacht wordt besteed aan dit feest.