Van maandag 25 oktober tot en met zondag 7 november 2021 is het hele restaurant van TGI Fridays Rotterdam omgetoverd in Halloween sfeer. Kom genieten van gruwelijk lekkere cocktails en griezelig verfijnde burgers!

 

eten halloween Rotterdam TGI FridaysSelfie wall en meer

Een leuke foto maken als herinnering aan je bezoek tijdens Halloween? Voor onze insta wall maak jij de perfecte scary selfie met je collega’s, familie of vrienden! Verder vind je in het restaurant diverse enge poppen, wordt je opgeschrikt door verrassende effecten en zijn overal spinnenwebben, spinnen, pompoenen en spannende elementen te vinden. Als klap op de vuurpijl wordt je bediend door ons compleet verklede TGI Fridays Rotterdam team! Durf jij nog wel iets te bestellen?

Nu Reserveren

 

Eten Halloween specials

Tijdens de Halloween weken serveren wij speciale gerechten naast ons vaste menu. Kom je verkleed, dan hebben wij een leuke extra verrassing voor jou! Eten met Halloween is een feestje bij TGI Fridays Rotterdam!

 

Uit eten Halloween Rotterdam

Wil jij uit eten tijdens Halloween, de griezeligste periode van het jaar? TGI Fridays is uniek in Utrecht met een restaurant dat compleet is ingericht op het leukste Amerikaanse verkleedfeest van het jaar. Niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen is dit een etentje om niet snel te vergeten. Durf jij langs alle enge obstakels of op de foto met een skelet?

Nu Reserveren

Halloween gerechten

Kom in Rotterdam Halloween vieren en beleven met deze geweldige Halloween gerechten. Start met gegrilde tonijn met wasabimayonaise en soya. Het hoofdgerecht is een Sandwich Monster met stoofvlees waarbij de hersenen bestaan uit aardappelpuree. Tot slot geniet je van heerlijke meringue spookjes met ijs en aarbeien. Een unieke cocktail mag dan uiteraard niet ontbreken!