fbpx

TGI Fridays is gesloten tot en met 6 april 2020. Hoe de openingstijden en de voorzorgsmaatregelen er daarna uit gaan zien is nog niet duidelijk. Wel kan er voor de periode na 6 april gewoon een reservering gemaakt worden. Hiervoor zijn er aanpassingen in het soort en het aantal reserveringen. Vier kernpunten waar wij rekening mee houden:

  1. Niet meer dan 100 gasten tegelijk in het restaurant.
  2. Tot en met 31 maart worden alle reserveringen van meer dan 100 personen geannuleerd.
  3. Wij maken verstandig gebruik van de indeling van onze ruimte. Het restaurant is in meerdere secties ingedeeld. Wij zorgen er voor dat het aantal gasten in één sectie acceptabel is en er voldoende ruimte tussen de bezette tafels blijft.
  4. Mogelijkheid tot Take-away. Wilt u geen plaats nemen in het restaurant, maar wel genieten van ons eten? Neem het gerust mee naar huis met 10% korting.

Wij rekenen erop dat u de door het RIVM aangegeven adviezen opvolgt en ons restaurant niet bezoekt als u symptomen van griep vertoont. Heeft u geen symptomen, dan bent u vanaf 6 april van harte welkom!

Reserveer nu Koop tegoedbon

‘Protocol Coronavirus’ voor gasten en personeel TGI Fridays

Wij kunnen ons voorstellen dat u als onze gast benieuwd bent welke maatregelen we nemen in verband met het coronavirus. Hieronder leest u welke acties wij van u vragen en welke maatregelen wij nemen. 

Wat vragen we van onze gasten?

  • Kom niet naar TGI Fridays als u in een door het RIVM benoemd risicogebied bent geweest en/of griepverschijnselen heeft.
  • Kom als kerngezonde gast gerust wel naar TGI Fridays en betaal contactloos via de pin.
  • Wij zullen u bij het ontvangst geen hand geven. Wij vragen u ook onderling geen handen te schudden.

Wij vragen u om tijdens uw bezoek uw eigen verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van persoonlijke hygiëne. Neem daarvoor de volgende, door het RIVM geadviseerde, hygiëneregels in acht:

  • Was regelmatig je handen
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog