TGI Fridays Cocktailbar Utrecht is vaak een favoriete bestemming voor liefhebbers van cocktails en mocktails om verschillende redenen. De cocktalbar biedt een uitgebreide selectie drankjes met een focus op zowel cocktails als mocktails, wat het aantrekkelijk maakt voor gasten met uiteenlopende smaken. Onze getalenteerde bartenders staan bekend om hun creativiteit en vermogen om smaakvolle en unieke drankjes te bereiden. Het gebruik van seizoensgebonden ingrediënten en bijzondere combinaties zorgt voor interessante mixen.

Maak reservering

Cocktailbar Utrecht met leuke deals

Bij TGI Fridays zijn er regelmatig deals, waardoor het betaalbaar wordt om van cocktails en mocktails te genieten. Vooral de vrijdagavond is hierbij erg in trek. Dan is het namelijk Fridays Cocktail Night en hebben we vanaf 16.00 uur 25% korting op geselecteerde cocktails!

De informele en gezellige sfeer van onze cocktailbar maakt het de ideale plek om te ontspannen en van drankjes te genieten met vrienden of familie. Daarnaast staat we bekend om de consistente kwaliteit.

Maak reservering

Appetizers horen erbij in een cocktailbar Utrecht

Wij bieden ook een uitgebreid menu met diverse gerechten, waaronder appetizers en starters die goed samengaan met je drankje en gezelschap. Onze shareable gerechten zorgen er voor dat iedereen aan zijn trekken komt.

Wat is een cocktailbar?

Een cocktailbar is een horecagelegenheid of een specifieke bar binnen een restaurant of uitgaansgelegenheid die gespecialiseerd is in het serveren van cocktails. Cocktails zijn gemengde drankjes die meestal bestaan uit verschillende soorten sterke dranken, likeuren, sappen, siropen en andere ingrediënten, vaak met ijs. Ze worden doorgaans mooi gepresenteerd in glazen en kunnen worden versierd met fruit, kruiden, parasols of andere garnituren.

Cocktailbars hebben meestal een uitgebreide drankenkaart met een verscheidenheid aan cocktails waar gasten uit kunnen kiezen. Ze hebben vaak ervaren bartenders of mixologen die bedreven zijn in het bereiden van deze drankjes en die soms ook in staat zijn om op maat gemaakte cocktails te maken op basis van de voorkeuren van de klant.

Cocktailbars zijn populair voor sociale bijeenkomsten, uitgaansavonden en speciale gelegenheden, omdat ze een breed scala aan smaken en stijlen bieden. Ze zijn ook een plek waar mensen kunnen genieten van de kunst van het mixen van drankjes en de presentatie van kleurrijke en smaakvolle cocktails.